ABDE Solutions

Bio-energy for your future

Power 2 X – naar CO2-neutraal

Europa stelt een aandeel hernieuwbaar energie voorop van 32% in 2030 en klimaatneutraliteit tegen 2050. Dit zijn belangrijke en ingrijpende doelstellingen want een ombouw naar klimaatneutraliteit neemt veel planning en vele jaren in beslag maar vergt vooral een herdenken van alle processen.

Naast energie kijkt Europa ook naar een shift op het vlak van materialen, gebouwen en transportmodï. Dit is logisch aangezien deze onderwerpen allen met elkaar te maken hebben en enkel de meest efficiënte processen toekomstbestendig zullen zijn.

ABDE adviseert en ondersteunt zijn klanten reeds vele jaren op dit vlak en is bekend met het maken van efficiënte en vernieuwende keuzes die marktconform zijn. Zo zijn we bekend met de integratie van batterij-opslag, duurzame CO2-recuperatie uit rookgassen, productie van waterstof en thermische processen voor het winnen van syngas en inzet van vliegassen als vervanger voor cement.

Door een combinatie van onze ervaring op deze vlakken en met toepassing van de energietechnieken beschikken we over de ideale kennis en ervaring om deze economische en ecologische doelstellingen te bereiken bij onze klanten.

CONTACT

ABDE Solutions
Krimperslaan 4a
B-9140 Temse

telefoon: +32 (0) 473 813 183
telefax: 03 711 11 91
BTW nummer: BE0865.512.588

Contact ABDE-Solutions be

OVER ONS

DIENSTEN

CONTACT

NIEUWS